למידע נוסף על האופן שבו תנועת המזון משפיעה על אירועים, עיין בנתונים החדשים של ספר אלקטרוני בחינם. כיצד אוכלים אוכלים את כללי האכילה באירועים: כיצד משפיעה תנועת האוכל על האירועים. בהתבסס על יותר מעשור של מחקר וניתוח אירועים בארצות הברית, הנה 30 רעיונות קייטרינג כדי למקם את תפריט האירועים שלך למצב הקולינרי העדכני ביותר.
שימוש במסמך מדריך זה כאשר אתה משלים את בקשתך לרישיון דוכן חטיפים לרשות המזון והתרופות האמריקאית (FDA). לאחר שתשלים את החלק בבטיחות המזון בבקשתך, תתבקש להירשם לאירוע או לאירועים אליהם אתה מבקש רישיון.
מכולת המשתתפים רק באירועים מיוחדים במדיסון או במחוז דיין
חייבים לקבל רישיון מ- PHMDC. אינך יכול להשתמש בדוכן אוכל לאירועים מיוחדים לכל אירוע אחר מלבד אירוע או אירוע מיוחד במדינת מינסוטה. נדרש רישיון ממשרד הבריאות של מינסוטה (MDH) וכן רישיון לבטיחות מזון לאירוע.
כדי להבטיח שתקבל רישיון לפני אירוע מיוחד, אנא הגש את בקשת הרישיון והתשלום שלך לרשות הפיקוח הרלוונטית לפני שתפעיל את דוכן חטיפי האירוע המיוחד שלך. כדי להבטיח שתקבל את הרישיון שלך לפני אירועים מיוחדים, עליך להגיש בקשות רישיון ושכר טרחה לכל רשויות הרגולציה הרלוונטיות במדינת מינסוטה להפעלת דוכן מזון לאירועים מיוחדים. אנא הגש רישיונות ודמי בקשה לרשות רגולטורית מוסמכת על מנת להבטיח כי הקבלות עבור הרישיונות שלך מונפקות לפני ואחרי אירועים מיוחדים.
על רכז האירוע להתקשר למחלקה לבריאות הסביבה 14 יום לפני האירוע ולאחריו ולהגיש את דוחו
יש להודיע על האירוע למד"א לפני השתתפותו באירוע ועליו ליידע אתכם ואת עמדתכם לגבי הפעולה. עליכם ליצור קשר עם מחלקת הבטיחות והבריאות של מינסוטה כדי לדון בהקמת דוכן המזון והפעלתם לפני דוכן המזון, במהלך או אחריו לאירועים מיוחדים במדינת מינסוטה. על רכזי האירועים להגיש ולהשלים בקשה לקבלת בקשה להיתר סביבתי ותשלום אגרה למחלקת בטיחות המזון של הסביבה והבריאות 14 יום לפני האירועים או במהלכם.
Respro ריכז רשימה של שאלות לשאול את עצמך לפני שאוכלים את האוכל שלך ביריד או בפסטיבל, כמו גם כמה טיפים וטריקים.
כשאתה מנהל דוכן זיכיון לגיוס תרומות
חשוב לדעת אילו מאכלים מוכרים הכי טוב, ו -77% מהאנשים אומרים שמזון הוא החלק החשוב ביותר בחוויית האוכל שלהם. כל מי שמספק אוכל באירוע ציבורי חייב לקבל אישור מיוחד להחזיק דוכן אוכל לחלוקת מזון ללא תשלום. דוכנים מיוחדים דורשים רישיון משלהם ויש לצלםם ולהעתיקם אם יש להשתמש במספר דוכנים לאותו אירוע.
אם הדוכן מוכר אוכל מוכן מראש או מספק דוגמאות מזון
ייתכן שתידרש שטיפת ידיים. שים לב שרשויות הרגולציה עשויות להגביל את סוג המזון המוגש או את שיטות הכנת המזון עקב מגבלות על ציוד (ראה מידע נוסף בסעיף זה). כאשר דוכן מוכר סוגי אוכל אחרים, כולל מוצרים שנשטפו, נחתכו או נדגמו, נדרשים מתקני שטיפת ידיים, אך לא ניתנות דגימות מזון פתוחות.
במקרים רבים דוכני זיכיון חייבים להיות בעלי מנהל שהשתתף בסדנה לבטיחות מזון, המוצעת לרוב באופן מקוון ומאושרת על ידי מועצת הבריאות.
למרות שלא נדרש תשלום
קבוצות ללא מטרות רווח חייבות לפעול על פי נוהלי מזון בטוח, לבצע את השלבים הבאים ולהירשם באמצעות בקשה לרישיון מזון זמני. אם אינך מפעיל דוכן חטיפים מסוג זה, תוכל להגיש בקשה לרישיון על ידי ביצוע תנאים אלה. עובדי חברות מזון עם שלשול או הקאות חייבים להיות נקיים מתופעות אלו לפני שהם מתחילים להכין אוכל ולהדיר את מי שמטפל במזון או בציוד נקי. כל המזון, המשקאות והקרח חייבים להגיע ממקור מאושר וכל עובדי המזון חייבים לעמוד בכל הדרישות לבטיחות המזון.
תקופת הרישיון לעמדת האירוע המיוחד
היא שלושה חודשים מיום האירוע, מה- 1 ביולי 2016 עד ה- 31 ביולי 2017. בעת הגשת בקשה למענק אין הגבלה על מספר דוכני המזון יום או שעות פעילות, אך קיימת מגבלה של דוכן אוכל אחד לשעה לכל יום בתקופת האירוע המיוחד ואין הגבלה על מכירת המזון בשום תקופה אחרת.
רישיונות דוכן מזון ניתנים לאירועי ספורט כגון כדורגל
כדורסל, בייסבול, הוקי, כדורגל, כדורעף, לקרוס, גולף, טניס וכדורסל. דוכני מזון ללא כוונת רווח המופעלים עבור קבוצות ספורט נוער ותוכניות פטורים מרישיון דוכן חטיפים. אין צורך לקיים דוכן אוכל זמני בקמפוס האוניברסיטה או להפעיל דוכן אוכל ללא כוונת רווח באירוע ספורטיבי, אך יש מגבלה לדוכן אוכל אחד ליום ולשעות הפעילות בתקופת האירוע המיוחד.